Animator gezocht voor snel groeiende start-up!

Animator gezocht voor snel groeiende start-up!

Je duikt in de wereld van After Effects, gebruikt de laatste plug-ins en ontwikkelt daarmee state of the art content voor interactieve presentaties. Samen met ons Head Design bedenk je de storyline en de grafische interface die je vervolgens omvormt tot strakke en interactieve animaties. Je werkt binnen een klein team met veel eigen verantwoordelijkheid, wat resulteert in een steile leercurve waarin genoeg doorgroei kansen zijn.

Read more

Stage Interaction Designer

Stage Interaction Designer

WT interactive is opzoek naar een gedreven stagiair die onderdeel wordt van het team wat een nieuwe interactieve presentatie tafel gaat ontwikkelen. Je zult van scratch af aan betrokken zijn bij de doorontwikkeling van de WhiteTable, waarbij jouw focus zal liggen op het ontwikkelen van de UX en front-end design van het content (management) systeem van de interactieve presentatie tafel. Dit betekent onderzoek omzetten in requirements en het daadwerkelijk ontwikkelen van een eerste proof of concept van een grafisch interactiemodel. WT interactive is op zoek naar een stagiair die al kennis heeft van HTML 5, Motion Graphics, PowerPoint en kan denken vanuit de perceptie van de gebruiker. Verder wil je jezelf verder ontwikkelen op het gebied van UX Design en software development (3 tot 5 dagen in de week). Je zult nauw samenwerken met een dedicated team voor dit project met als owner de hoofd creative binnen WT interactive.

Read more

Stage Industrial Designer

Stage Industrial Designer

WT interactive is opzoek naar een gedreven stagiair die onderdeel wordt van het team wat een nieuwe interactieve presentatie tafel gaat ontwikkelen. Je opdracht zal zijn om de nieuwe interactieve tafel te ontwerpen. Dit betekent requirements omzetten in adviezen op gebied van design, materiaal gebruik, gebruikersgemak en het esthetisch en slim wegwerken van techniek. We zoeken iemand die vanuit een pragmatische en technologische blik een esthetische tafel kan designen. Je zult nauw samenwerken met een dedicated team voor dit project met als owner de hoofd creative binnen WT interactive (3 tot 5 dagen in de week).

Read more

Stage Creative Programmer

Stage Creative Programmer

WT interactive is opzoek naar een gedreven stagiair die onderdeel wordt van het team wat een nieuwe interactieve presentatie tafel gaat ontwikkelen. Je zult van scratch af aan nieuwe software ontwikkelen waarmee de interactieve tafel werkt en waarmee de gebruiker het interactiemodel van de presentatie kan vormgeven. Dit betekent requirements omzetten in adviezen hoe de software op te bouwen en het daadwerkelijk ontwikkelen van software. We zoeken iemand die al kennis heeft van C# , C++, die kan programmeren vanuit perceptie van de gebruiker en koppelingen heeft gelegd tussen sensoriek en software. Verder wil je jezelf verder ontwikkelen op het gebied van UX Design en software development (3 tot 5 dagen in de week). Je zult nauw samenwerken met een dedicated team voor dit project met als owner de hoofd creative binnen WT interactive.

Read more

Stage Motion Graphics Design

Stage Motion Graphics Design

WT interactive is opzoek naar een enthousiaste stagiair die zich verder wilt ontwikkelen op het gebied van Interaction Design, UX Design en Motion Graphics (3 tot 5 dagen in de week) ter versterking van ons team. Als stagiair houd je je onder andere bezig met het visualiseren van storyboards voor diverse concepten, het creƫren van animaties voor onze interactieve producten en technisch prototyping. Daarnaast zal je nauw samenwerken met de hoofd creative binnen WT interactive voor de verschillende projecten.

Read more