Stage Interaction Designer

Stage Interaction Designer

WT interactive is opzoek naar een gedreven stagiair die onderdeel wordt van het team wat een nieuwe interactieve presentatie tafel gaat ontwikkelen. Je zult van scratch af aan betrokken zijn bij de doorontwikkeling van de WhiteTable, waarbij jouw focus zal liggen op het ontwikkelen van de UX en front-end design van het content (management) systeem van de interactieve presentatie tafel.

Dit betekent onderzoek omzetten in requirements en het daadwerkelijk ontwikkelen van een eerste proof of concept van een grafisch interactiemodel.

WT interactive is op zoek naar een stagiair die al kennis heeft van HTML 5, Motion Graphics, PowerPoint en kan denken vanuit de perceptie van de gebruiker. Verder wil je jezelf verder ontwikkelen op het gebied van UX Design en software development (3 tot 5 dagen in de week).

Je zult nauw samenwerken met een dedicated team voor dit project met als owner de hoofd creative binnen WT interactive.

WAT WE VAN JE VERWACHTEN:

• Opleiding: HBO of hoger

Kennis van:

• Programmeertalen (CSS, Java, HTML)

• Je hebt een drive om je kennis up-to-date te houden

• Je werkt graag samen met collega’s uit andere vakgebieden

• Je bent pro-actief en in staat om zelfstandig taken uit te voeren.

• Je hebt ambitie en een ondernemende instelling

• Je hebt affiniteit met interactieve media en innovatie

• Je bent creatief en oplossingsgericht

OVER ONS

Bij WT interactive helpen we merken om een brug te slaan tussen klant en merk door concepten en producten te bieden die het verhaal interactief en audiovisueel aantrekkelijk presenteren. Onze expertise op het gebied van interactive concepting, intuïtief interface design, animated content en het vermogen tot daadwerkelijke implementatie gelden als fundering voor onze propositie. Ons portfolio bestaat uit een scala van maatwerkconcepten tot scherp geprijsde interactieve turn-key producten voor markten binnen de ‘bricks’ omgeving. We onderscheiden ons door de klant onderdeel te maken van, of zelfs de regie te geven in de presentatie. Deze interactie zorgt ervoor dat de klant direct toegang heeft tot onderdelen van het verhaal op het moment dat het voor de klant relevant is. Dit leidt tot daadwerkelijke engagement en een positieve klantervaring.

EEN KLEINE GREEP UIT ONZE OPDRACHTGEVERS:

Sligro Food Group, Booking.com, Moët Hennessy, Capgemini, IKEA, Ministerie van Buitenlandse zaken, Sanofi Genzyme, Novartis, Jacob Douwe Egberts Master Blenders, PwC, WakaWaka, Otentic Perfumes, en meer...

Spreekt deze vacature je aan, dan ontvangen we graag je CV en motivatie op milan@wtinteractive.com.

Back to Careers overview