WT

News

Front-end Animator/ Motion Graphics Talent gezocht voor een snel groeiende creative agency!

 
 
Afbeelding1.png

Wie zijn wij?
Wij zijn WT interactive, een ondernemend activatiebureau wat interactieve concepten en high-end content ontwikkelt voor diverse grote merken. We vertalen merkverhalen in fysieke en audiovisuele beleving om zo een brug te slaan tussen de consument en het merk. Je vindt onze concepten terug in de retail, op beurzen of bij één van de grote corporates. Onze expertise op het gebied van interactive concepting, intuïtief interface design, animated content en het vermogen tot daadwerkelijke implementatie gelden als fundering van ons bureau. We onderscheiden ons door de consument onderdeel te maken van, of zelfs de regie te geven in de presentatie. Deze interactie zorgt ervoor dat de consument direct toegang heeft tot onderdelen van het verhaal op het moment dat het voor de consument relevant is. Dit leidt tot daadwerkelijke engagement en een positieve klantervaring.

 

Wie zijn onze opdrachtgevers?
Sligro Food Group, Rituals, IKEA, Moët Hennessy, Capgemini, Sanofi Genzyme, Jacobs Douwe Egberts, Europese Unie, PwC, BuZa, Otentic Perfumes, en meer...

  

Wat ga je doen?
WT interactive is opzoek naar een gedreven stagiair die onderdeel wordt van het team wat een nieuw interactief storytelling platform gaat ontwikkelen. Je zult van scratch af aan betrokken zijn bij de ontwikkeling van het platform. Je duikt in de wereld van web-animaties, gebruikt de laatste libraries en frameworks en ontwikkelt daarmee state of the art content voor interactieve presentaties binnen het platform. 

Samen met ons Head Design bedenk je de storyline en de grafische interface die je vervolgens omvormt tot strakke en interactieve web-animaties. Je werkt samen in een ondernemend team met back-end developers en grafisch vormgevers. Binnen dit team heb je veel eigen verantwoordelijkheid, wat resulteert in een steile leercurve waarin genoeg doorgroei kansen zijn.

 

Wie ben jij?
Je bent een echte autodidact in animaties en op zoek naar een ondernemende stage in front-end development/web-animaties. Je houdt van een structurele aanpak en creativiteit.

  • Opleiding: HBO of hoger.

  • Je hebt verder kennis van HTML5, CSS en JavaScript.

  • Je houdt van gestructureerd werken.

  • Je bent een team-player.

  • Je bent pro-actief en in staat om zelfstandig taken uit te voeren.

  • Je hebt affiniteit met interactieve media en innovatie.

  • Je bent creatief en oplossingsgericht.

  

Wat bieden we jou?
Wij zijn een snelgroeiende en creatieve agency waar je veel kunt leren met de nodige doorgroei mogelijkheden. Bij WT interactive werk je voor toonaangevende merken waardoor je in sneltreinvaart mooie ervaringen zal opdoen.

We zorgen voor een ambitieuze werksfeer, vrijdagmiddagborrels op ons gezellige kantoor in de Amsterdamse Houthavens, een marktconform stagevergoeding en de allerleukste collega’s.

Kortom, een uitdagende stage waarbij je tevens de kans krijgt om te werken voor gerenommeerde merken.

Klinkt dit als iets voor jou en wil jij meewerken aan een van scratch te ontwikkelen interactief storytelling platform? Stuur dan je CV en motivatie naar milan@wtinteractive.com (t.a.v. Milan Compeer) en wie weet zien we je snel bij ons op kantoor.

 
Milan Compeer