WT

News

Electrical Engineer Talent gezocht voor een snel groeiende creative agency!

 
 
20160715_160633.jpg

Wie zijn wij?
Wij zijn WT interactive, een ondernemend activatiebureau wat interactieve concepten en high-end content ontwikkelt voor diverse grote merken. We vertalen merkverhalen in fysieke en audiovisuele beleving om zo een brug te slaan tussen de consument en het merk. Je vindt onze concepten terug in de retail, op beurzen of bij één van de grote corporates. Onze expertise op het gebied van interactive concepting, intuïtief interface design, animated content en het vermogen tot daadwerkelijke implementatie gelden als fundering van ons bureau. We onderscheiden ons door de consument onderdeel te maken van, of zelfs de regie te geven in de presentatie. Deze interactie zorgt ervoor dat de consument direct toegang heeft tot onderdelen van het verhaal op het moment dat het voor de consument relevant is. Dit leidt tot daadwerkelijke engagement en een positieve klantervaring.

 

Wie zijn onze opdrachtgevers?
Sligro Food Group, Rituals, IKEA, Moët Hennessy, Capgemini, Sanofi Genzyme, Jacobs Douwe Egberts, Europese Unie, PwC, BuZa, Otentic Perfumes, en meer...

  

Wat ga je doen?
WT interactive is opzoek naar een gedreven stagiair die onderdeel wordt van het team dat installaties interactiever maakt. Hiervoor maken we gebruik van sensoren zoals PIR, Motion, Hall, LDR en diverse andere sensoren. Momenteel maken we op kleine schaal maatwerk voor onze installaties. Dit doen we nu met prototypeborden van Arduino en door simpele circuits op een printplaat solderen. Het basis idee van elke maatwerk product is dat de sensor een input ontvangt en deze vertaalt naar een output via UDP protocol en soms serieel. Steeds vaker programmeren we ook de Arduino om de input te verwerken en van diverse input variabelen een passende output te generen. We willen dit proces doorzetten op grotere schaal waarbij andere zaken onmisbaar worden voor het realiseren hiervan. Opdracht is om dit te onderzoeken, met een advies te komen hoe dit te maken en ook daadwerkelijk een prototype te bouwen. Je werkt samen in een ondernemend team met back-end developers en grafisch vormgevers. Binnen dit team heb je veel eigen verantwoordelijkheid, wat resulteert in een steile leercurve waarin genoeg doorgroei kansen zijn.

 

 

Wie ben jij?
Je bent een echte autodidact in elektrotechniek en op zoek naar een ondernemende stage in electrical engineering. Je houdt van een structurele aanpak en creativiteit.

  • Opleiding: HBO of hoger.

  • Je hebt kennis van programma’s zoals Autodesk Eagle.

  • Je hebt verder kennis van elektrotechniek, microchip controllers, circuits en het laden van de software op een zelf ontworpen controller.

  • Je houdt van gestructureerd werken.

  •   Je bent een team-player.

  • Je bent pro-actief en in staat om zelfstandig taken uit te voeren.

  • Je hebt affiniteit met interactieve media en innovatie.

  • Je bent creatief en oplossingsgericht.

  

Wat bieden we jou?
Wij zijn een snelgroeiende en creatieve agency waar je veel kunt leren met de nodige doorgroei mogelijkheden. Bij WT interactive werk je voor toonaangevende merken waardoor je in sneltreinvaart mooie ervaringen zal opdoen.

We zorgen voor een ambitieuze werksfeer, vrijdagmiddagborrels op ons gezellige kantoor in de Amsterdamse Houthavens, een marktconform stagevergoeding en de allerleukste collega’s.

Kortom, een uitdagende stage waarbij je tevens de kans krijgt om te werken voor gerenommeerde merken.

Klinkt dit als iets voor jou en wil jij meewerken om onze installaties nog interactiever en schaalbaarder te maken? Stuur dan je CV en motivatie naar fady@wtinteractive.com (t.a.v. Fady Zaky) en wie weet zien we je snel bij ons op kantoor.

 
Milan Compeer